Välkommen in i Multi Level Marketing (MLM) marknadens underbara värld!

Ett älskat och hatat sätt att arbeta. Hur kan det vara så? Jag vill berätta vad som krävs och vilka fallgroparna är. https://rikatillsammans.se/2013/11/27/multilevel-marketing-mlm-pyramidspel-och-ponzibedragerier/   

Jag har arbetat i denna verksamhet i 4 år nu. Den glädje som fyller mig när jag ser bakåt på den här tiden och vad jag upplevt, så mycket jag utvecklats, är så STOOOOR. Och när jag tänker på allt fantastiskt som jag har framför mig så känns det som mitt liv är ett äventyr. Vem är jag egentligen när jag är i min fulla potential? Vem är du i din fulla potential? Jag har ingen aning om hur långt jag kan komma i min personliga utveckling innan jag trillar av pinnen. Livet är en spännande resa och ett äventyr. MEN ett äventyr är inte ett äventyr om det inte innehåller en del utmaningar och spänning så det vill jag prata om.
 

HUR FÅR VI EN STADIG GRUND FÖR ATT VÅGA GE OSS UT PÅ OKÄND MARK?
 

Att arbeta med MLM är väldigt personligt. Det är inte som andra företagsformer. NYCKELN ÄR LEDARSKAP. Om du inte vill ha hela sanningen om dig själv, välj en annan företagsform eller välj att vara anställd. Inget är rätt eller fel. Det viktiga är att du gör ett medvetet val.

Du behöver du inte ha ledaregenskaper från början men du måste ha en drivkraft att utvecklas till ledare. Du arbetar med människor som har en önskan att förändra sina liv. Du ska kunna stötta dem när de tar sina första stapplande steg in i företagandets snåriga värld.
Det är att likna vid att springa maraton och säger du att du ska försöka, så kan jag säga direkt – gör något annat. Ordet försöka är ett ursäktsord där du lägger ifrån dig ansvaret på något diffust utanför dig själv.

Jag har valt att arbeta både traditionellt och i MLM form. Jag har en brinnande passion för båda delarna beroende på att jag älskar FRIHETEN att utveckla de tjänster som jag vill arbeta med. Fördelen med MLM är att du har möjligheten att arbeta fram en passiv inkomst vilket tilltalar mig. Jag kan investera i en redan färdig affärsplan, alla som försökt jobba fram en, vet hur svårt detta kan vara.

Passiv inkomst är till exempel när du har skrivit en bok, när den är klar, då tjänar du pengar varje gång någon köper den.
Du har gjort ett långt förarbete där du inte fick betalt men när det är klar då kommer pengarna in varje månad som en passiv inkomst.
 

I MLM HANDLAR DET OM ATT DU LÄR DIG PERSONLIG UTVECKLING, BRANSCHEN, PRODUKTEN.
 

 Det förstnämnda blir du aldrig klar med som tur är, men det är inget kvickfix och de som inte har uthållighet ska helt enkelt inte ge sig in i att ha eget företag. UTHÅLLIGHET är en faktor som alla som lyckats har utvecklat. Jag säger utvecklat eftersom det är min fasta övertygelse att du kan utvecklas. Vi alla kan det, det handlar bara om att ha ett tillräckligt stort VARFÖR, VILL JAG UTVECKLAS! VAD ÄR MIN DRIVKRAFT I LIVET? VILKA ÄR MINA DRÖMMAR? 

Så vad behövs för att du ska bli framgångsrik? Uthållighet? Absolut! Gilla med att arbeta med människor? Absolut! En drivkraft? Absolut! Coachningsbar? Helt nödvändigt! Ta ansvar? Absolut! Våga tänka utanför boxen? Absolut?! 
https://www.youtube.com/watch?v=DYAnoSdCE1s
 

KOLLA FAKTA NOGA

Hur länge har företaget funnits? Hur ser ledarskapet ut? Är det lätt att få fakta uppgifter från företaget? Finns det en transparens.
Hur ser kompensationsplanen ut? Värdegrunden, hur ser den ut? Det finns en uppsjö av olika MLM företag och det gäller att kolla noga vilken värdegrund och vilka arbetsvillkor som gäller, precis som man får göra i vilket avtal man än går in i.

4 VIKTIGA BEN

 
 
  1. PRODUKTEN (medlemskapet) Du måste ha stark känsla för det du arbetar med.
  2. UTBILDNINGSPLATTFORMEN. Ger den dig det du behöver för att lyckas?
  3. VÄRDEGRUNDEN hos företaget? Kan du stå för den. Stämmer den med dina egna övertygelser i livet?
    Dessa tre är samma för alla som ger sig in i verksamheten.  Alla har likadana villkor.
  4. DU SJÄLV OCH DITT TEAM.  Då förstår du varför du måste arbeta fram dina ledaregenskaper. Arbetet går ut på att hjälpa andra till framgång med de mål respektive person lagt upp. Du ska lära dem. Lotsa dem. Sammanföra dem med de som lyckas.
    Visa hur man utvecklas.

De flesta som tycker att MLM är skit har inte insett att Det handlar inte om att MLM inte fungerar – det handlar om vad de är villiga att utveckla hos sig själva. MLM är inget du kan bli snabbt rik på. Det är inget lotteri där du kan hoppas du ska lyckas och blir rik.
Det är inget där du kan skylla ditt misslyckande på andra.  DET HANDLAR BARA OM DIN ATTITYD OCH DIG SJÄLV.

TAR DU PÅ DIG MÖJLIGHETERNAS GLASÖGON
så ser du också när möjligheterna kommer förbi. Att välja rätt företag är att välja med hjärtat. Så var det den dagen jag kom i kontakt med WorldVentures™ (WV). Det blev kärlek vid första ögonkastet. Läs mer om värdegrunden på  http://www.worldventurestrust.com/
 

FÖRETAGET

När man frågar människor vad de skulle vilja ha ut av livet, så är det två saker som de vill ha mer av och det är TID & PENGAR.
Detta har WV utarbetat sin affärside efter och haft en otrolig framgång under de här 11 årensen de startade.

Om företaget:
Ett amerikanskt nätverksföretag inom livsstil och resebranschen. WorldVentures™ startade 2005. WV har fått många utmärkelser och inom resebranschen är ”World Travel Award” bland de främsta och 2014 vann vi hela 12 stycken i olika kategorier.
Bland annat världens ledande onlineresebyrå. 2015 ligger vi på 2 plats som världens snabbast växande nätverksföretag.
På INC 5000 ligger vi på 677 plats 2016. Och de senaste åren har vi haft tillväxt på 491%. Fakta och siffror som talar om vilket framtidsföretag detta är. Och vi är närmare 1 miljon kunder i världen.
 

SÅ VAD GÖR JAG NÄR JAG JOBBAR?

Resemedlemmarna:
Jag hjälper medlemmarna att få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Jag ordnar aktiviteter så de kan känna sig inkluderade i den sociala biten, Möten medlemmarna emellan är riktigt härliga möten där resetips och upplevelser delas frikostigt.

Representanterna:
De som likt mig har valt att arbeta i verksamheten, lär jag upp till att bli duktiga på produkten, jag lotsar dem till utbildningar, sammanför dem med människor där de kan utvecklas på bästa sätt. De sätter själva upp mål, hur mycket tid de har och jag hjälper dem att använda tiden så effektivt och klokt för att de ska kunna bli framgångsrika. Potentialen i människor är enorm och jag upphör aldrig att förvånas över kraften som ligger gömd och emellanåt exploderar i en enorm livsglädje.
 

 DIN FRAMGÅNG ÄR MIN GLÄDJE OCH DET FINNS INGET SOM KAN MÄTA SIG MED DEN KÄNSLAN NÄR JAG SER I EN MÄNNISKAS BLICK ATT HON LYCKATS MED NÅGOT SOM HON INTE TRODDE VAR MÖJLIGT.


Den glädjen jag känner över att jag kan bestämma över min framtida inkomst och inte bry mig om det orangea kuvertet, den gemenskapen jag upplever, den personliga utveckling och alla de fantastiska positiva, hjälpsamma människor jag möter ger mig en oerhört stark livslust.

Känner du också att du vill ha mer FUN FREEDOM & FULLFILLMENT i ditt liv så kontakta oss så berättar vi mer.
Är detta något du då känner för, så – VÄLKOMMEN – annars har vi delat en stund över en kopp kaffe och njutit av varandras sällskap.
 

ALLA VILL INTE SAMMA HÄR I LIVET MEN GOA MÖTEN KAN VI ALDRIG FÅ FÖR MÅNGA AV.