Back to All Events

Workshop Närande Sensommar

Till dig som står inför livsstilsförändringar, behöver hitta din inre kraft och vad du egentligen skulle vilja med ditt liv. Passar utmärk till dig som vill komma tillbaka till arbetslivet efter sjukskrivning.

Du får lära dig bygga DITT INRE LEDARSKAP. Bli medveten om hur du kan PRIORITERA. Du lär dig också hur du med hjälp av mentala swishar BEMÖTA LIVSSITUATIONER PÅ ETT SMART SÄTT. Dessutom INGÅR du i en TRYGG GEMENSKAP under resans gång.

citat från deltagare:

  • “Denna utbildning är som EN DJUPGÅENDE DETOX FÖR KROPP & SJÄL. NYSTART HELT ENKELT” Kristina Koutsiou

  • “ Kan verkligen rekommendera era kurser. En helt fantastisk utbildning i personlig utveckling. Från att ha varit helt ras i kropp & själ så har jag idag en HÄRLIG SYN PÅ MIG SJÄLV OCH MIN OMGIVNING. Utbildningen har gett mig så mycket. Fantastiska ledare som lotsar dig på ett enkelt sätt vidare. Möten med andra fantastiska människor. Bara på ett år har jag fått verktyg för att hantera olika situationer som kan uppstå i mitt liv. Får du chansen, GÅ DEN! Du kommer inte att ångra dig.” Maarit Carlsson

  • “ Kroppen som svarade, mindes hur det kan vara, sinnet som lugnades. Alla era verktyg, ert lugn, er öppenhet DEN VÄRME NI UTSTRÅLAR GER GRUPPEN TRYGGHET ATT VÄXA. Det vi alla behöver, sammanhang där vi har någon som ser oss och bejakar oss. Får ett leende på läpparna och känner tacksamhet när jag tänker på er” Liselott Siljefalk

Fokus denna workshop: Sensommaren är en tid för centrering, att samla sig och ladda sig. Denna workshop handlar om Balans, reflektion, eftertanke och att smälta sommarens alla intryck. Vi fokuserar fysiskt på övningar som ger dig bålstyrka. Vi jobbar med muskelspänning framför allt i nedre delen av bålen och bäckenbotten. Självkänsla och självförtroende. Vi går igenom livsmönster och hur du kan skapa balans i livet, och mkt mkt mer som hör till denna årstid. Du får med dig arbetsbok och steg för steg övningar som vi har jobbat med under dagen. Dessutom så ingår ett uppföljnings samtal.

Fakta: Närande sensommar, en delkurs i utbildningen DITT MAGISKA LIV där du med hjälp av årstidsbaserad hälsa anpassar livsstilen utifrån 5 årstidsflöden, och hur du kan använda den kraften till att LEVA I SAMKLANG MED SIG SJÄLVA, NATUREN och LIVET. Du lär dig bygga ditt inre ledarskap. Bli medveten om hur du prioriterar och hur du med mentala swishar bemöter livssituationer på ett smart sätt. Välj att gå en delkurs eller hela utbildningen. I varje delkurs ingår 1 arbetsbok. 1 vägledningssamtal. Nulägesanalys som vi använder i samtalet för att du ska kunna följa din utvecklingsresa.

Kursavgift: 2 770 kr. väljer du att gå alla delkurserna betalar du endast 7 500 kr ( kostnad blir då för varje delkurs 1 500 kr). Ordinarie pris på 5 delkurser = hel utbildning:.13 850 kr. ANMÄLNINGSAVGIFT 700 KR.

FRISKVÅRDSBIDRAG går utmärkt att använda på dessa kurser/ utbildningen som helhet.

Läs mer och anmäl dig på www.blissfulliving.se