Back to All Events

Workshop Kreativ Vår. Lördagen den 2 mars. 8.45-16.00

  • Livsstil & Lavendel Kungsviken 650 Henån Sweden (map)

Möt våren med kraft och vitalitet. Dra nytta av den enorma kraft som finns runt dig och lär dig hur du möter våren på ett sätt som ger enklare liv med rätt fokus. En av 5 delar i kursserien DITT MAGISKA LIV. Välj att gå en eller flera.

Vi är alla en del av universums system av energi. När vi som individer inser vårt eget sammanhang och att vi är delaktiga i det systemet så kommer Aha-upplevelserna och insikter och vi får en grundläggande förståelse. Önskan och lusten kommer då inifrån dig själv och du får varaktiga tydliga resultat. Utbildningen är designad att ge deltagaren en harmoni som genomsyrar hela dennes livsstil. Utbildningen ger dig som deltar bl. annat ökad tilltro till dig själv och mer balans i livet.

Deltagares omdöme:

När jag började hösten 2017 så var jag helt ras som människa. Mycket av min självkänsla och självförtroende var i botten. Jobbig arbetssituation med mycket stress och en chef som inte stöttade mig i min arbetssituation gjorde att jag kände att jag måste få till en förändring för att må bättre. Efter att jag bytt arbetsplats och börjat workshops med ditt magiska liv så känner jag mig idag våren 2019 starkare än någonsin. Idag är jag efterfrågad av både chef, arbetskamrater och har även blivit tillfrågad att jobba aktivt i fackets styrelse. Jag är så otroligt tacksam att jag tog mig i kragen och åkte på dessa workshop. Upplägget att själv välja vilka livsverktyg jag ville ha och ta det i min takt gjorde att jag kunde ändra mitt liv i min takt och på mina villkor./ Maarit

Funderat över Ditt Magiska Liv, den resan som jag påbörjat för många år sedan och som vid vår första träff Närande sensommar, verkligen fick en nystart. Kroppen svarade , mindes hur det kan vara och sinnet lugnades. Alla era “ Verktyg”, ert lugn den värme som ni utstrålar och ger gruppen trygghet att växa. Jag tar till mig så mycket styrka och känner verkligen att kursen ger mig så mycket gott. Kärlek och värme är en stor del i detta. Det vi alla behöver, sammanhang där vi har någon som ser oss och bejakar oss. Lära för livet. Får ett leende på läpparna och känner tacksamhet när jag tänker på er!/ Liselott

“Stillhet, lugn underbara avslappningsövningar. Att kunna få så mycket energi, kraft och ökad tillit till att kunna förändra till något bättre. Mixen av övningar och teori- helheten ger allt.”

“Insikt - helheten, verktygen, känner att jag kan lyckas förändra”

Omdöme om ledarna:

Kunniga - entusiastiska, glädjespridare, inspiratörer som generöst delar med sig av allt.

Du som har deltagit i Livsstil & Lavendels kurser tidigare har 20 % rabatt på kursavgiften.

Source:: https://www.blissfulliving.se

Earlier Event: February 27
MÅ BRA INIFRÅN OCH UT
Later Event: March 16
QI GONG helgkurs