Back to All Events

QI GONG helgkurs


  • Livsstil & Lavendel Kungsviken 650 Henån Sweden (map)

Jichu Gong

Är ett grundprogram som innehåller en systematisk genomgång av hela kroppen med långsamma, mjuka rörelser under koncentration och avslappning. Rörelserna är enkla och görs under naturlig andning för att öppna upp kroppens energimeridianer och komma i kontakt med kroppens naturligt läkande kraft. Övningarna är enkla att lära sig och ger goda hälsoeffekter både fysiskt och mentalt.

Under denna helgkurs får du lära dig alla de enkla men kraftfulla rörelserna som hjälper dig kropp att stärka sin livskraft. Vi blandar teori och praktik för att du ska få en grundförståelse och kunskap för att kunna gå vidare på egen hand.

Många som tränar enligt Biyunmetoden märker, redan när de hållit på ett tag med grundträningen att de blivit fria från olika krämpor och kommit i mental balans.

Helgen följs upp av en 3 timmars träff där vi tar upp frågor och går igenom rörelserna igen för att skapa trygghet och kunskap i din fortsatta träning.

I kursen ingår Bok + CD skiva. Investering i din hälsa: 1.500 kr

Har du friskvårdspeng på arbetet går det utmärkt att använda den till denna kurs.

anmälan görs under anmälan på hemsidan