Back to All Events

MÅ BRA INIFRÅN OCH UT

  • Livsstil & Lavendel Kungsviken 650 Henån Sweden (map)

18.30- 21.00 onsdag 27 februari Kungsviken 650 Henån

Välkommen till en kväll hos Livsstil & Lavendel där du kan UNNA DEJ glädje inspiration tillsammans med andra kvinnor. Lyssna, prova, njut och inspireras av allt vi bjuder in dig till och härliga möten med andra kvinnor.

HÄLSA - KLÄDER - BH - NÄRING - MÅBRA STRATEGIER allt för att du ska må bra inifrån och ut. Livsstil & Lavendel bjuder tillsammans med Eva-Lena Ivarsson från Unna dej in till en skön kväll. Du bjuds på tips och strategier för att stressa mindre och må bättre. Hur du med rätt näringsämnen kan hjälpa hjärnan och hela kroppen att fungera mycket bättre. Du kan också njuta av vackra kläder och BH. Du bjuds på kaffe och te

Anmälan görs till laila@livsstilochlavendel.se

Kvällen är gratis.