Back to All Events

Vedic Art kurs 16-17 november 10-16.00 i Kungsviken 650. Henån


  • Livsstil & Lavendel Kungsviken 650 Henan Sweden (map)

Njut av dagar i närvaro, Tillsammans med andra i en tyst gemenskap lyssnar du inåt. En dialog med dig själv startar där du upptäcker det som är din passion och drivkraft i ditt eget liv, samtidigt lär du dig uttrycka dig med färgen som språk.

Jag handleder dig igenom alla principerna ( övningarna) som är Vedic Arts grundpelare. Enskilda samtal och din egen rytm gör att detta blir ett retreatmåleri som ger mervärde i ditt liv. Inga förkunskaper behövs. Färg hör till glädje och ska vara kravlöst. Det finner du här på denna kurs.

Grundkurs och fortsättningskurs 2 dagar. Känner du för att förlänga din kurs kan du anmäla dig till nästkommande helg då jag håller 2 dagars kurs igen. Väljer du att gå båda helgerna i nov.rabatteras sista helgkursen med 400 kr .

Kursavgift 1.950 kr. Anmälningsavgiften 500 kr betalas in direkt för att säkra din plats. Resterande kurskostnad får du faktura på närmare kursen.

En julklapp till en god vän, gå tillsammans med din partner, familjevis… eller njut av din egentid,en helg som ger mervärde i ditt liv.

Anmäld dig i formuläret på hemsidan. Varmt välkommen

Source:: https://www.livsstilochlavendel.com