ÖVER ÅREN HAR DREAMTRIPS VUXIT TILL EN AV VÄRLDENS STÖRSTA SEMESTERKLUBBAR

och i takt med att vi har utvecklats har medlemskapet också blivit mer generöst och lönande.

Vår rese och livsstilsklubb är skapad utifrån att vi är helt reklamfria. Det betyder att du som medlem i klubben får tillgång till priser som ligger lägre än om du gör en bokning på en sökmotor som har marknadsfört sig via reklam på TV eller i tidningar mm.
För närvarande är vi ca 1 miljon medlemmar från olika delar av världen som har sett mervärdet i att vara med i DreamTrips™.
 

MALDIVERNA

SJÖN KINIERE I NYA ZEELAND

VILL DU GÅ MED I VÅR SEMESTER & LIVSSTILSKLUBB?

 Du kan ha förmånen att bli inbjuden av någon som redan är medlem. Precis som Rotary och andra liknande sällskap. Här erbjuder jag dig också möjligheten att kontakta oss och meddela ditt intresse. Vi tittar tillsammans på DreamTrips™ – resekonceptet. Om du väljer att dra nytta av detta, så får du en mentor som hjälper dig så att du får ut så mycket som möjligt av medlemskapet och introducerar dig i gemenskapen med andra resemedlemmar.

På det sättet så blir det positiva, glada, ressugna människor som samlas i vår klubb och berikar varandra med restips och detta ger inte minst socialt, ett mervärde i livet.
 

EN DEL AV VÅRA FÖRMÅNER

  • Tusentals exklusiva, förplanerade DreamTrips™ – resor per år
  • Medlemskapet Inkluderar hela hushållet
  • Det erbjuds en DreamTrips™ – reseledare på plats på de flesta resor
  • Tillgång till vår förstklassiga prisbelönta bokningsmotor
  • Egen reseapp, där du hittar massor med förmåner och prisjämförelser och mycket annat till glädje
  • DreamTrips Local. Förstklassiga restauranger och nöjesställen där du kan njuta av en toppen kväll samtidigt som du kan tjäna DreamTrips™ poäng på en andel av notan. Poängen kan sedan användas på framtida DreamTrips™ – resor
  • Conciergeservice
  • Support

Och mycket, mycket mer, som ger mervärde i ditt och din familjs liv.

TJÄNA IN SEMESTERN GENOM ATT GÖRA SÅDANT SOM DU REDAN GÖR.

Har du läst en bra bok, sett en bra film, eller bokat en bra restaurang? Du kanske rekommenderar dina vänner ett bra gym eller andra saker som du vill dela med dig av. Har du någonsin blivit belönad av dessa bolag då? Inte?

Hos oss värdesätter vi lojalitet och att du hjälper oss att sprida detta härliga sätt att få mervärde i livet. Känner du att detta är en möjlighet som du vill dela med dig av, så belönas du för att du hjälper företaget att växa.


DREAMTRIPS LOCAL

I Stockholm har DreamTrips™ hittills tre restauranger som de samarbetar med. En av restaurangerna är Exit Lounge & Bar. – Jag träffade en kvinna som presenterade klubben för mig och jag blev medlem 2014. När de sedan ville samarbeta med företaget sa jag ja, säger familjeföretagets delägare Radica Kojadinovic.
 

BRA MARKNADSFÖRING

Nu får klubbens medlemmar poäng när de äter hos Exit Lounge & Bar. Sedan samarbetet inleddes för två månader har det kommit 4-5 gäster om dagen, uppskattar Radica Kojadinovic.

– Och häromdagen hade vi 30 förbeställda gäster. Det här är ett bra sätt att synas för oss. Vi är jättenöjda och får trevliga gäster från många olika länder.

 

SÅ VARt GÅR DIN DRÖMRESA?


VAD ANDRA MEDLEMMAR TYCKER:

Jag har varit medlem sedan hösten 2013 och alltid drömt om att resa mycket men ville också vara säker på att alltid få bra resor. Tack vare medlemskapet har det förverkligats. För tonåringarna i hemmet har det varit en ögonöppnare. Intresset att lära sig språk, geografi, kultur och inte minst möta andra ungdomar från olika delar av världen har lett till att de blivit mer vakna inför möjligheterna i livet. / Maarit Carlsson