En DreamTrips™- resa är ingen vanlig semester.

Varje nivå av medlemskapet ger ett brett urval av tjänster som gör livet enklare. När DreamTrips™, startade för 10 år sedan hade vi en enkel ide´. Att göra det enklare för alla, oavsett budget att få bekymmersfria och förstklassiga upplevelser där medlemmarna blir bemötta som VIP gäster. DreamTrips™,- resor är själva grundstenen i medlemskapet och så kommer det alltid att vara.

Vi börjar med att avlägsna mycket av stressen med att planera resan. Du vet redan vad du har för drömresemål på listan – det kan var Paris, New York, Sidney eller Being. Problemet handlar om detaljerna. Var ska du bo? Vad ska du göra? Vem kan du lita på? Hur får du mest valuta för pengarna? Hur lyckas du med att få ut det mesta av tiden? Våra reseexperter hanterar den största delen av planeringen åt dig – från undersökande av hotell och anläggningar till planering av utflykter. Innan avresan skickar vi en gratis reseguide fylld av värdefull information om resmålet, inklusive tips om vad du ska packa och fakta om lokala sedvänjor.

Under hela DreamTrips™,- resan får du njuta av förmåner och extrafördelar som gör resan ännu mer speciell – på de flesta resor erbjuds en reseledare på plats som hjälper dig med allt från bokning av extrautflykter till att lösa problem om något går fel. Du får en särskild välkomstmottagning vid ankomsten, unika utflykter och aktiviteter och mycket annat.

En DreamTrips™,- resa är något helt annat än alla tidigare resor du gjort. Vi vet att när du väl har gjort en DreamTrips™, – resa ändras din syn på resande för alltid och du kommer troligen att förbli medlem resten av livet.

Det är skillnad på Semester och en DreamTrips™,-resa. –

- Wayne Nugent

Worldventures och Dreamtrips grundare och strategichef.

Så hur går det till läs mer under fliken ” Hur det fungerar”.